,

Що творилося у тернопільському драмтеатрі? (фото, відео)

Опубліковано в Новини 13.05.2016

Потужний вибух патріотизму, музичності та драйву стався на сцені культової споруди Тернополя 8 травня. Там в рамках мистецького фестивалю «Ї» виступив відомий український гурт Kozak System.

Останній фестивальний день ознаменувався виступом на вечірній сцені гурту, пісні якого підспівували чи не всі присутні в залі. Дуже примітним стало те, що слова більшості композицій «козаків» написали ті поети, яких відвідувачі «Ї» могли побачити на фестивалі: Сергій Жадан («Сніг», «Коли вона», «Сни ранньої весни»), Дмитро Лазуткін («Шабля», «Така спокуслива»), Юрко Іздрик («Ми боги», «Basta», «Живи і люби»), Ірина Цілик («Повертайся живим», виконали разом зі сестрами Тельнюк) тощо. До речі, «Таку спокусливу» учасники гурту заспівали разом із автором тексту Дмитром Лазуткіним, який перед виступом читав свою поезію.

Презентували публіці хлопці з Kozak System і нову композицію – «Не вона» на слова поезії В. Симоненка «Ну скажи – хіба не фантастично», останній куплет до якої написав Сашко Положинський.

 

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

05.07.2024 Катерина Шаблій
Переваги режиму турбоохолодження в кондиціонерах
Кондиціонери обладнані багатьма функціями для створення комфортного клімату в приміщенні. Однією з таких корисних опцій…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.