Уже скоро в Тернополі з'являться нові парки та сквери

Опубліковано в Новини 11.06.2018

Днями на засіданні виконавчого комітету Тернопільської міської ради затвердили проектну документацію «Схема озеленення міста», яка покликана формувати комплексне озеленення території міста в єдину систему, повідомляє ТМР.

Як розповів міський голова Сергій Надал, проектом передбачено створити на території Тернополя 11 нових ділянок зелених насаджень на площі близько 59 га.

– У Тернополі першочергового буде проведено інвентаризацію існуючих зелених насаджень усіх категорій в межах населеного пункту та висадження нових дерев, кущів, газонів та квітників. Загальна площа зелених насаджень становитиме 40 % від усієї території міста Тернополя, – пояснив Сергій Надал.  

Так, нові сквери мають з’явитись на: вул. Текстильній, вул. Спортивній, на просп. Злуки, нові зелені зони будуть облаштовані також на вул. Коновальця, вул. Стадникової, біля пам’ятного знаку Ярослава Стецька, на вул. Юності, вул. С.Будного, а у Пронятині та на перетині вулиць Київська та Тарнавського з’являться нові парки.

Фото: з відкритих джерел. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.