У Тернополі виявили групу нелегалів з Нігерії

Опубліковано в Новини 08.06.2018

Незаконне перебування в Україні з грубими порушеннями міграційного законодавства, а далі шлях у країни Євросоюзу – таким був план трьох молодих громадян Нігерії, які приїхали у Тернопіль начебто на навчання. Втілити задумане завадили  працівники міграційної служби Тернопільщини.

- Нелегалів виявили під час профілактичних заходів, допоки тривали перевірки, вони поводили себе досить агресивно, та заважали  нам виконувати посадові обов’язки - повідомили в Управлінні ДМС України у Тернопільській області.

Зважаючи на значні порушення та  з метою запобігання подальшому нелегальному перебуванню даних іноземців в Україні, Управління ДМС звернулося до Тернопільського міськрайсуду з позовом щодо їхнього видворення, який був задоволений. Повернення на батьківщину нелегальні мігранти очікують у Волинському пункті тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства. Найближчими днями їх буде видворено з території України.

Також іноземцям заборонений в’їзд в Україну впродовж 8 років.

Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.10.2024 soroka
Тернопіль для ЗСУ: П'ять Mavic 3 для 14-ї механізованої бригади – Сергій Надал
Тернопільська міська рада передала п'ять квадрокоптерів Mavic 3 для 14-ї окремої механізованої бригади. Про це…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.