На Тернопільщині "прикрили" нелегальний гральний бізнес

Опубліковано в Новини 22.05.2018

Комп’ютерну техніку, мобільні телефони та гроші, зароблені на азартних іграх, вилучили слідчі відділу розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління. 

Інформацію про незаконну діяльність в центрі Чорткова поліцейські отримали ще наприкінці лютого. Слідчі новоствореного відділу детективів встановили, що до цього причетна група осіб. Аби довести порушення закону, детективи Тернопільщини працювали не один місяць, - повідомляють в обласному відомстві поліції.

За попередньою інформацією, до незаконних заробітків причетні п’ятеро осіб. Троє адміністраторів та двоє організаторів. Вони у приміщенні під виглядом Національної лотереї «СПОРТЛОТО», влаштували ігровий клуб. Відвідувачі закладу мали доступ до азартних ігор з можливістю отримати виграш.

За словами Юрія Барабана, керівника відділу розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління, встановленої конкретної суми на гру не було. Клієнт приходив, оплачував бажану суму, а вже її адміністратори переводили на віртуальний рахунок та надавали логін і пароль для доступу в гру. Працювала Національна лотерея цілодобово.

Вже далі людина робила ставки. Клієнтами клубу були мешканці різного соціального статусу. Юрій Барабан каже, що наразі правоохоронці перевіряють організаторів клубу на причетність до незаконного бізнесу у Тернополі.

Вилучену техніку направили на експертизу, а подію внесли до єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 203-2 КК України. Триває слідство.

Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.10.2024 soroka
Тернопіль для ЗСУ: П'ять Mavic 3 для 14-ї механізованої бригади – Сергій Надал
Тернопільська міська рада передала п'ять квадрокоптерів Mavic 3 для 14-ї окремої механізованої бригади. Про це…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.