Тернопільська митниця перерахувала до держбюджету понад 330 млн грн

Опубліковано в Новини 17.04.2018

З початку року Тернопільською митницею ДФС до держбюджету перераховано 331,4 млн грн, що на 32,7 млн грн більш, ніж за аналогічний період минулого року.

Зокрема, сплачено майже 287 млн грн податку на додану вартість, 34,4 млн грн мита, 8,7 млн грн акцизного податку, 1,3 млн грн плати за здійснення митних формальностей та інших надходжень.

Найбільший вплив на зростання надходжень у першому кварталі року мала сезонна активізація імпортерів сільськогосподарської техніки.

Всього при ввезенні сільськогосподарської техніки та частин до неї сплачено 84,4 млн грн (25,5% від загальної суми податків).

Вагомий вплив на надходження мало також і збільшення обсягів ввезення найбільших платників в зоні діяльності митниці. Тільки 5 найбільших платників податків сплатили до бюджету 98,5 млн грн (36% від адміністрованої суми).

Відділ організації роботи Головного управління ДФС у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

20.09.2024 soroka
Київ виділяє ще понад пів мільярда гривень на допомогу Силам оборони, - Кличко
Допомогу військовим від громади Київа буде збільшено ще на понад пів мільярда гривень. Відповідне рішення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.