Якими заходами тернополяни відзначать 478-е день народження Тернополя (перелік)

Опубліковано в Новини 15.04.2018

Вже сьогодні виповнюється 478 років з дня заснування файного міста. Як повідомили в міськраді, у неділю тернополяни та гості міста зможуть відсвяткувати день народження Тернополя: на людей чекатимуть різноманітні квести, екскурсії, виставки, концерти та інші дійства.

Зокрема, 15 квітня о 12 годині поблизу Тернопільського замку відбудеться виставка робіт учнів та викладачів Тернопільської художньої школи ім. М. Бойчука «Моє місто». Там само вже о 14 годині тернополян чекатиме виступ міських виконавців «Талановитий Тернопіль».

Починаючи з 5 і до 20 квітня у різних бібліотеках міста проводитиметься «Історичний екскурс» - виставки літератури, фотоілюстративні виставки, бесіди.

Крім того, впродовж цього місяця у школах Тернополя з нагоди першої писемної згадки про місто школярі братимуть участь у тематичних виховних годинах, учнівських конференціях, квестах, тематичних екскурсіях, літературних вікторинах та книжкових виставках.

Також 17 квітня о 14.00 у ТЗОШ №23, 19 квітня о 14.00 в ТЗОШ №4,13 і у ТНВК ШЛ №6 та

20 квітня о 13.00 у СПІМ пройде відбірковий тур до ІV альтернативної олімпіади для учнів 4 класів «Надія Тернополя». А на початку останнього місяця весни – 3 травня, у КЗТМР «Центр творчості дітей та юнацтва» пройде квест знавців рідного краю.

Нагадаємо, 15 квітня відзначається 478 років з дня заснування Тернополя коронним гетьманом Яном Амором Тарновським. 

Фото: з відкритих джерел.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.