Тернополяни можуть насолодитись прогулянкою ставом

Опубліковано в Новини 11.04.2018

Адже у Великдень, 8 квітня, розпочався навігаційний сезон на найвизначнішій водоймі Тернополя: нашим ставом почав курсувати теплохід «Капітан Парій».

Як повідомляють у прес-службі КП «Тернопільелектротранс», вартість прогулянки, а це - повне коло, залишилась такою ж як і раніше: дорослим тернополянам обплив на теплоході обійдеться у 25 гривень, а маленьким жителям міста – у 10.

Працюватиме теплохід щодня, за умови хорошої погоди. Початок роботи орієнтовно з 12:00-14:00 години й до настання темряви. Другий теплохід – «Герой Танцоров» – вийде у плавання ближче до літа.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.