Тернопільський бард поділився своїми «Порохами на сонці» (ФОТО)

Опубліковано в Новини 07.05.2016

Під час музичного виступу на сцені мистецького фестивалю "Ї" Олександр Смик представив публіці свій творчий доробок.

 

Тернопільський бард заспівав пісні, які увійшли до музичного альбому «Порохи на сонці». Загалом в альбомі - 21 твір. Частина пісень присвячена подіям Євромайдану, частина - подіям на Сході.

Деякі тексти до своїх музичних творів Олекснадр Смик писав, перебуваючи на майдані в Києві. Тернопільський поет-пісняр гостро переживає події, які відбулись впродовж декількох останніх років в Україні. Всі його емоції і думки вилилися в музичний альбом з досить символічною назвою. Як зазначає сам Олександр Смик: «Шини згоріли, залишився порох». Кожна пісня чіпляє за живе, змушує задуматись і пропустити всі враження автора крізь себе.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

29.06.2024 soroka
Кухар, офіціант, бармен: де можна здобути таку професію у Тернополі (відео)
Професійна елегантність: відчуйте чарівність кухаря, офіціанта, бармена, майстра ресторанного обслуговування та їхнє вміння створювати неповторну…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.