На Тернопільщині промишляють псевдопрацівники газової служби

Опубліковано в Новини 29.03.2018
У Тернополі подружжя пенсіонерів втратило усі свої заощадження через те, що впустили до оселі псевдопрацівника газової служби. 
 
Незнайомка постукала у двері тернополян 27 березня близько обіду. Вона представилася працівницею газової служби та розповіла, що згідно нововведень, усім людям похилого віку будуть безкоштовно встановлювати нові газові лічильники. Жінка попрохала показати їй обліковий прилад, аби вона могла переписати його номер та заповнити необхідні документи. Старенькі повірили шахрайці та впустили до хати. Допоки жінка відволікала увагу господарів на кухні, до помешкання через незамкнені двері проник її спільник та швидко обнишпоривши кімнати знайшов у шафі в вітальні чимало готівки, яку і викрав. Опісля псевдоробітниця швидко прощалася та покинула дім, а потерпілі лише через декілька годин помітили пропажу кількасот тисяч гривень та 650 євро. Чоловік зателефонував в поліцію, - повідомили у відділі комунікації Тернопільської області. 
 
Правоохоронці застерігають краян не довіряти незнайомцям. Якщо до вас завітала підозріла особа, котра назвалась працівником будь-якої державної чи комунальної установи, в першу чергу попросіть її пред’явити посвідчення, також зателефонуйте на підприємство, аби з’ясувати усі законні обставини такого візиту. Перевірте ретельно почуту інформацію, не поспішайте віддавати незнайомцям гроші за будь-які послуги, розмінювати чи міняти купюри.
Фото: з відкритих джерел. 
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.