Ні тонка крига, ні весняне потепління не зупиняють тернопільських любителів риболовлі

Опубліковано в Новини 28.03.2018

На Тернопільщину прийшло потепління. Проте ні підняття температури, ні швидке танення криги на водоймах не зупиняє любителів риболовлі. Сповнені азарту та адреналіну, вони відчайдушно займаються улюбленою справою.

Проте, 27 березня не один любитель риболовлі на кризі пошкодував про свою сміливу безпечність, поставивши своє життя на вагу із хобі.

Так, о 13:51 до оперативно-диспетчерської служби Управління надійшло повідомлення про те, що на крижині Тернопільського ставу, яка відкололась від загальної маси знаходяться троє рибалок. Негайно на виклик вирушили вонеборці 1-ї ДПРЧ Управління на пожежно-рятувальному автомобілі. За лічені хвилини відчайдухи-рибалки були врятовані.

А о 14:06 до Служби порятунку уже надійшло чергове повідомлення про можливість трагедії на водоймі. Цього разу рибалки провалилися під кригу на місцевому ставі у селі Івачів Тернопільського району. На виклик було направлено бійців ДСНС 1-ї та 3-ї ДПРЧ Управління. Постраждалих вдалось врятувати.

Проте і цей випадок не був останнім. О 14:11 до вогнеборців повідомили, що тоне рибалка на Тернопільському ставі поблизу пляжу «Циганка». На виклик вирушили бійці аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління. О 14:24 любитель риболовлі на кризі був врятований.

Станом на 16:00 бійці ДСНС врятували із крижаного полону 7 відчайдух.

Фото: з відкртих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.