Тернополянам нагадують, коли здійснюється автоматичний перерахунок субсидій

Опубліковано в Новини 28.03.2018

Кожного року у травні органи соціального захисту населення здійснюють перепризначення субсидій на новий період, відповідно, розраховуючи розмір допомоги на літній період, а у жовтні – на опалювальний сезон.

Тобто автоматичний перерахунок субсидій на основі доходів людей здійснюється двічі на рік – у травні та жовтні.

В залежності від індивідуального запиту субсидіанта він може здійснюватися в іншому місяці. Наприклад, людина стала пенсіонером чи перестала працювати і отримує один дохід пенсію – то вона має право звернутися із заявою на перерахунок субсидії, враховуючи її актуальні доходи.

У квітні буде перерахунок субсидій не на основі доходів людей, а враховуючи те, що квітень – не повний опалювальний місяць. Перерахунок здійснюватиметься на тих ще умовах, що у жовтні минулого року, коли призначали «зимові» субсидії. У травні органи соцзахисту братимуть до уваги доходи людей, отримані у третьому і четвертому кварталах 2017 року.

Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

20.09.2024 soroka
Київ виділяє ще понад пів мільярда гривень на допомогу Силам оборони, - Кличко
Допомогу військовим від громади Київа буде збільшено ще на понад пів мільярда гривень. Відповідне рішення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.