У ДТП на Тернопільщині травмувалися люди

Опубліковано в Новини 27.03.2018

Порушення правил дорожнього руху - причина аварії, яка трапилася 23 березня. Повідомлення про травмованих на лінію "102" о 17:29 надійшло від чергового лікаря бригади швидкої допомоги Чорткова. 

При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що водій автомобіля Renault Master, виїжджаючи з другорядної дороги на голову, не надав переваги іншому транспорту. І як результат - зіткнувся із автомобілем марки Renault Kangoo, який рухався основною трасою, - повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Внаслідок удару до лікарні потрапила пасажир Renault Kangoo. У жінки медики констатували забійні рани кисті, закритий перелом ноги. Звернувся із забоєм грудної клітки і кермувальник даного транспортного засобу. 

За попередньою інформацією водії були тверезими, але остаточний висновок буде після проведення експертизи. Подія внесена в ЄРДР за статтею 286 частина 1 ККУ. Триває слідство.

Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

20.09.2024 soroka
Київ виділяє ще понад пів мільярда гривень на допомогу Силам оборони, - Кличко
Допомогу військовим від громади Київа буде збільшено ще на понад пів мільярда гривень. Відповідне рішення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.