На Тернопільщні працівниця обікрала власників крамниці

Опубліковано в Новини 23.03.2018
З заявою про злочин до Шумського відділення поліції звернулась жителька села Кордишів. Власниця місцевої крамниці повідомила, що під час планової ревізії виявила грошову нестачу в розмірі 10055 гривень.
 
Заявниця обґрунтувно підозрювала у скоєному продавця магазину, жінка розповіла  що працівниця вже «попадалась» на аналогічному, але суми були незначні.
 
Працівники поліції підтвердили здогадки жінки. Підозрювана зізналась, що впродовж тривалого часу непомітно виносила з крамниці продукти харчування. Своїми протиправними діями 29-річна жителька району завдала збитків на чималу суму.
 
Дії жінки кваліфікували за частиною 1 статті 191 Кримінального кодексу України – «Привласнення чи розтрата чужого майна, яке було ввірене особі чи перебувало в її віданні». Їй загрожує штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до чотирьох років, або позбавлення волі на строк до чотирьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого. 
Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.