Заклади освіти Тернополя - серед кращих сучасних навчальних закладів

Опубліковано в Новини 20.03.2018

15-17 березня 2018 року в Київському Палаці дітей та юнацтва відбулася головна подія освітньої галузі України – Дев’ята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» та Сьома міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu».

Це найбільший представницький форум нашої країни, що презентує досягнення, досвід у реформуванні всіх рівнів освіти та розширенні міжнародної співпраці для подальшої інтеграції в освітній і науковий простір. 

До роботи виставки долучилися понад  700 учасників із 25 регіонів України та 12 країн світу: Словаччини, Чехії, Німеччини, Іспанії, Канади, США, Болгарії, Польщі, Молдови, Грузії, Латвії, Китаю. 

Професійно-технічну освіту м. Тернополя представляв ДПТНЗ «Тернопільське вище професійне училище сфери послуг та туризму».

У номінації «Упровадження сучасних засобів навчання, проектів, програм і технологій для удосконалення та підвищення освітнього процесу» конкурсна робота представлена викладачем професійно-теоретичної підготовки Гуньком С.І. та майстром виробничого навчання Шуль Х.З. на тему: «Використання сучасних інформаційно-комп’ютерних засобів навчання у процесі підготовки кваліфікованих робітників для туристичної сфери» відзначена бронзовою медаллю.

Цьогоріч Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 3 з поглибленим вивченням іноземних мов  стала учасником та призером цієї головної події освітньої галузі України.  Школа отримала бронзову медаль у номінації "Впровадження сучасних засобів навчання, проектів, програм і технологій для вдосконалення та підвищення ефективності освітнього процесу".

Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

20.09.2024 soroka
Київ виділяє ще понад пів мільярда гривень на допомогу Силам оборони, - Кличко
Допомогу військовим від громади Київа буде збільшено ще на понад пів мільярда гривень. Відповідне рішення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.