У Тернополі з'явився сучасний комплекс критих тенісних кортів

Опубліковано в Новини 20.03.2018

18 березня відбулося відкриття комплексу тенісних кортів у парку Національного відродження. З цієї нагоди організатори провели юнацькі змагання з тенісу за призи клубу «MastersT», переможці яких отримали нагороди, кубки та подарунки.

Завдяки інвесторам у Тернополі вдалося облаштувати криті тенісні корти, які є одними з кращих у Західній Україні. Проект має соціальну складову, оскільки, незважаючи на те, що є платні групи, окремі категорії тернополян займатимуться безкоштовно – це діти учасників АТО та діти з соціально незахищених сімей, - зазначають у міській раді Тернополя.

Найголовніше, що у місті далі триває популяризація спорту та фізичної культури, завдяки створенню ще одного спортивного об’єкту.

Інвестор Артем Пуківський зазначає, що на даний момент в Західній Україні - це другий тенісний корт, який включає в себе три критих корти, на яких можуть займатись одночасно до 20 дітей, незважаючи на погодні умови.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

20.09.2024 soroka
Київ виділяє ще понад пів мільярда гривень на допомогу Силам оборони, - Кличко
Допомогу військовим від громади Київа буде збільшено ще на понад пів мільярда гривень. Відповідне рішення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.