Приватному підприємцю із Тернопільщини інкримінують самоправство

Опубліковано в Новини 14.03.2018
Співробітники Збаразького відділення поліції спільно з працівниками місцевої держадміністрації проводили перевірку законності використання водних ресурсів району. В результаті правопорушення було виявлено на території Киданецької сільської ради.
 
З’ясувалося, майже 26 гектарів водного плеса  використовував для рибогосподарських потреб 38-річний підприємець з райцентру. При тому бізнесмен на мав жодних правовстановлюючих документів на оренду ставка, що належить громаді села Киданівці, - повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.
 
Кримінальне провадження розпочато за частиною 1 статті 356 ККУ - самоправство, тобто самовільне вчинення будь-яких дій, якщо такими діями була заподіяна значна шкода громадським інтересам. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до трьох місяців.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.