Золотий успіх тернопільського спортсмена-паралімпіця

Опубліковано в Новини 14.03.2018

Студент-першокурсник факультету фізичного виховання Тернопільського національного педагогічного університету ім. В.Гнатюка Тарас Радь поповнив четвертою золотою нагородою скарбничку збірної України на XII Паралімпійських іграх в Пхьончхані (Республіка Корея).

18-річний спортсмен став паралімпійським чемпіоном в біатлоній гонці на 12, 5 км серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату. На трасі йому не було рівних, а також він не допускав промахів при стрільбі, чим відзначилися його суперники. Його перевага над суперником на фініші змагань досягла більше хвилини. З чистою стрільбою на чотирьох вогневих рубежах Тарас Радь випередив на фініші американців Даніеля Кноссена та Андре Соула, яким дістались «срібло» і «бронза», відповідно.

До цього золотого успіху, Тарас Радь, на Паралімпіаді, в біатлоні (спринт - 7,5 км індивідуальна гонка коротка дистанція) посів 4 сходинку, поступившись лише 10 секундами бронзовому призеру, а в лижних перегонах на 15 км клас сидячи виборов 7 місце!

Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

20.09.2024 soroka
Київ виділяє ще понад пів мільярда гривень на допомогу Силам оборони, - Кличко
Допомогу військовим від громади Київа буде збільшено ще на понад пів мільярда гривень. Відповідне рішення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.