У Тернополі розшукують водія-втікача, який збив жінку

Опубліковано в Новини 10.03.2018
9 березня близько 18.40 у Тернополі водій автомобіля, за попередньою інформацією марки ВАЗ-21099 або ВАЗ-2109 темного кольору, рухаючись вулицею Збаразькою у бік перехрестя з круговим рухом сполученням вулиць - Злуки - Текстильна - Лозовецька, збив жінку. 
 
Потерпіла - тернополянка, 1979 року народження. Вона переходила проїзну частину дороги на нерегульованому пішохідному переході зі сторони гуртівні «Галант» в бік будинку, де розміщена поліція охорони. Після ДТП кермувальник втік. Жінку з тілесними ушкодженнями госпіталізували до лікарні, - повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області. 
 
На момент автопригоди даною вулицею проїжджало чимало автомобілів. Правоохоронці звертаються до водіїв, в автомобілях яких є відеореєстратори, допомогти встановити особу порушника.
 
За інформацією очевидців ДТП, кермувальник-втікач після автопригоди поїхав в напрямку перехрестя, а далі поїхав проспектом Злуки.
 
Інформацію можна повідомити на лінію "102" або за номерами телефонів: 27-10-65, (‎098)-745-87-20. Анонімність гарантується.
Фото: з відкритих джерел. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

20.09.2024 soroka
Київ виділяє ще понад пів мільярда гривень на допомогу Силам оборони, - Кличко
Допомогу військовим від громади Київа буде збільшено ще на понад пів мільярда гривень. Відповідне рішення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.