Без тюльпанів на свято: в аферу шахраїв потрапила жінка з Тернопільщини

Опубліковано в Новини 07.03.2018
У пастку чергового інтернет-афериста потрапила мешканка села Трибухівці на Бучаччині. Жінка намагалася придбати партію свіжих квітів, натомість отримала пустий гаманець.
 
Оголошення про продаж тюльпанів та гіацинтів потерпіла знайшла на одному з відомих сайтів продажу, - повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.
Невідома фірма пропонувала рослини за дуже вигідною ціною, тож жінка поспішила перевести 9900 гривень на рахунок продавця, аби вигідно продати їх на свято. А далі все відбувалося за вже давно відомою схемою: товар не прийшов, оголошення з сайту зникло, а номер телефону працівника фірми не відповідав. Довелося телефонувати в поліцію.
Працівники поліції вкотре застерігають краян торгувати та купувати в інтернеті  з розумом. Не довіряйте незнайомцям свої рахунки, продавайте-купуйте наложеною платіжкою, а при зустрічі краще одразу отримати готівку за товар, або ж одразу перевірити чи зараховані гроші на картку. Не довіряйте смс-повідомленням!
Фото: з відкритих джерел
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

20.09.2024 soroka
Київ виділяє ще понад пів мільярда гривень на допомогу Силам оборони, - Кличко
Допомогу військовим від громади Київа буде збільшено ще на понад пів мільярда гривень. Відповідне рішення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.