У Тернополі дискутуватимуть про встановлення вивісок на фасадах будинків

Опубліковано в Новини 06.03.2018

Сьогодні,6 березня, о 15.00 у сесійній залі Тернопільської міської ради (вул. Листопадова, 5) відбудеться публічна консультація щодо змін правил встановлення вивісок у Тернополі.

Про це повідомляють у міські раді Тернополя.

Відповідальні особи міської ради разом з представниками ГО «Центр UA» та інших громадських організацій, підприємцями, мешканцями міста та журналістами обговорять основні аспекти розміщення вивісок на фасадах будинків міста, що регулюються рішенням міської влади, а також перспективу доопрацювання документу, який затверджуватиме порядок їх встановлення.

Публічна консультація відбувається в рамках проекту «Програма сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

20.09.2024 soroka
Київ виділяє ще понад пів мільярда гривень на допомогу Силам оборони, - Кличко
Допомогу військовим від громади Київа буде збільшено ще на понад пів мільярда гривень. Відповідне рішення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.