У Тернополі відкрили регіональний бізнес-інкубатор для підтримки малого бізнесу

Опубліковано в Новини 06.03.2018

Перший регіональний бізнес-інкубатор нещодавно урочисто відкрили у Тернополі.

Він має на меті стати місцем підтримки малого підприємництва, в якому народжуватимуться та зростатимуть успішні бізнес-проекти. Діятиме Тернопільський регіональний бізнес-інкубатор за спеціально розробленою програмою, яка передбачатиме для учасників технічно оснащені робочі місця, наявність комп’ютерної та іншої оргтехніки, доступ до мережі Інтернет тощо.

На урочистому відкритті були присутні керівництво Тернопільської обласної державної адміністрації, Тернопільського обласного центру зайнятості, а також Головного управління ДФС в області та Тернопільської митниці ДФС, - повідомляють у ГУ ДФС у Тернопільській області.

Основна ідея та завдання бізнес-інкубатора насамперед полягає у наданні всебічної допомоги громадянам, які хочуть започаткувати свою справу. За результатами конкурсного відбору на участь в бізнес-інкубаторі, визначено 17 переможців, які надалі реалізовуватимуть свої проектні ідеї та бізнес-плани в різноманітних галузях. Починаючи від створення сільськогосподарських кооперативів та фермерських господарств, комплексу оздоровлення бджолопродуктами, обробки та розпилювання природного каменю, вирощування та реалізації зелені, та створення ІТ-продуктів і впровадження біоенергетичних проектів.

Фото: з відкритих джерел

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

20.09.2024 soroka
Київ виділяє ще понад пів мільярда гривень на допомогу Силам оборони, - Кличко
Допомогу військовим від громади Київа буде збільшено ще на понад пів мільярда гривень. Відповідне рішення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.