Двоє раніше судимих тернополян попалися на крадіжках

Опубліковано в Новини 05.03.2018
Кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 ККУ слідчі Тернопільського відділу поліції розпочали щодо 39-річної жительки обласного центру. Раніше судима тернополянка двічі винесла з торгового закладу товар, не оплативши за нього.
Повідомлення про те, що з прилавків магазину зникають товари, до поліцейських надійшло від адміністрації одного з торгових закладів. З’ясувалося, невідома особа одного дня винесла з магазину товарів на понад двісті гривень, а наступного разу пронесла повз касу різного краму на 180 гривень, - повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.
Оперативними заходами правоохоронці встановили, що до крадіжок причетна раніше судима за майнові злочини 39-річна тернополянка. Зловмисниця у скоєному зізналася. Триває досудове розслідування.
За вчинення крадіжки постане перед судом і 41-річний житель обласного центру. Чоловік, до слова, в минулому вже мав проблеми із законом, та чесно заробляти на життя не поспішав.
Поліцейські підозрюють зловмисника у незаконному заволодінні чималою сумою грошей – той викрав 700 гривень у підприємця на ринку.
Кримінальне провадження розпочато за частиною 2 статті 185 ККУ.
Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

20.09.2024 soroka
Київ виділяє ще понад пів мільярда гривень на допомогу Силам оборони, - Кличко
Допомогу військовим від громади Київа буде збільшено ще на понад пів мільярда гривень. Відповідне рішення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.