У Тернополі утеплять фасади п’яти будинків

Опубліковано в Новини 01.03.2018

Рішенням виконавчого комітету затверджено титульний список капітального ремонту житлового фонду міста - термомодернізації на умовах співфінансування на 2018 рік.

Як повідомляють у міській раді Тернополя, капітальний ремонт з утеплення фасадів на умовах співфінансування у 2018 році відбудеться у будинках за адресами:

  1. бульвар Д. Вишнівецького, 5 (під. №3);
  2. вул. За Рудкою, 1 (ОСББ «Заруддя 1»);
  3. вул. Смакули, 1 (ОСББ «Смакули, 1»);
  4. вул. Юрчака, 2 (ОСББ «Юрчака 2»);
  5. вул. Оболоня, 11 (ОСББ «Оболоня 11»).

Нагадаємо, у Тернополі триває реалізація «Програми енергоефективності, енергозбереження та термомодернізації житлового фонду Тернополя» на умовах співфінансування 70% з міського бюджету та 30% за кошти мешканців. Подати свої заявки на утеплення багатоповерхових будинків мешканці можуть в управління ЖКГ на вул. Коперника, 1.

У 2017 році програмою термомодернізації у Тернополі скористалися жителі 22-ох будинків. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.