У Тернополі оголошено “жовтий рівень” системи оповіщення

Опубліковано в Новини 28.02.2018

У зв’язку з погіршенням погодних умов, зумовлених опадами у вигляді снігу, у Тернополя оголошено жовтий рівень оповіщення населення від 17.00 години вчорашнього дня.

В управлінні ЖКГ просять водіїв транспортних засобів  не паркувати автомашини в недозволених місцях, на вулицях, де проходить прибирання технологічним транспортом та надати можливість своєчасного прибирання балансоутримувачами  прибудинкових територій. Просимо тернополян забрати транспортні засоби з центральних вулиць, а також скоригувати свої подальші маршрути. Щоб не ускладнювати процес  прибирання та зробити його максимально якісним, не паркувати автомобілі на узбіччях, тротуарах чи у інших заборонених місцях, адже це заважає процесу очищення вулично-дорожньої мережі від снігу. Також водіям рекомендують максимально уникати курсування автомобілем у цей час на вулицях, де проходить прибирання для забезпечення ефективної роботи технологічного транспорту та уникнення можливої ДТП.

Вказана рекомендація не стосується спеціалізованого автотранспорту (карети швидкої допомоги, пожежних та поліцейських машин, тощо).

Нагадуємо, що бути особливо уважними та дотримуватися основних правил поведінки в умовах низьких температур варто пішоходам. Подбати про теплий одяг та взуття та не планувати тривалих прогулянок раять синптики.

Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.