На Тернопільщині псевдопрацівники соціальної служби видурили в краянки всі заощадження

Опубліковано в Новини 28.02.2018
7 000 доларів США та 35 000 гривень видурили шахраї - з такою заявою звернулась жителька районного центру до працівників Лановецького відділення поліції.
 
Як повідомила заявниця, невідомі особи видурили в її сусідки всі заощадження. Того дня у помешканні старенької пролунав дзвінок у двері. На порозі стояли двоє незнайомок, які представилися працівниками соціальної служби. Спочатку аферистки увійшли в довіру, а потім розповіли старенькій історію, про те що сьогодні вони мають можливість поміняти українські гривні на купюри нового зразка. Пенсіонерка погодилась та віддала пройдисвіткам всю готівку, а взамін отримала конверт, наповнений газетними вирізками. 
 
Після успішної афери шахрайки покинули  помешкання та попрямували у невідомому напрямку. Старенька зрозуміла, що стала жертвою зловмисниць, коли все розповіла приятельці.
 
За фактом шахрайства поліцейські відкрили кримінальне провадження відповідно до частини 1 статті 190 Кримінального кодексу України.
 
Правоохоронці застерігаються жителів Тернопільського краю не вірити особам, які намагаються різними способами заволодіти вашими заощадженнями. Пам’ятайте, працівники державних установ не будуть приходити до вашої оселі та пропонувати здійснити обмін гривень на іноземну валюту або ж навпаки. Це схема шахраїв, які користуються похилим віком стареньких.
 
Поліцейські просять мешканців краю розповісти своїм батькам, родичам та близьким про такі випадки, аби рідні не потерпіли від рук аферистів.
Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.