Жертвами сильних морозів на Тернопільщині стали троє людей

Опубліковано в Новини 28.02.2018

26 лютого до реанімаційного відділення Теребовлянської центральної районної клінічної лікарні, госпіталізовано двох чоловіків.

Про це повідомляють в управлінні ДСНС у Тернопільській області.

Одного, мешканця с. Ласківці Теребовлянського району, 1970 року народження, безробітного, з обмороженням верхніх кінцівок, без свідомості та в стані алкогольного сп’яніння виявили на вулиці місцеві жителі. Іншого, жителя м. Теребовля, 1980 року народження, із загальним переохолодженням організму, без свідомості та в стані алкогольного сп’яніння виявили працівники екстреної медичної допомоги в м. Теребовля на вул. Ломоносова, 12. Стан обох потерпілих – важкий, без свідомості.

Цього ж дня, до приймального відділення Тернопільської комунальної лікарні №1 госпіталізовано з обмороженням обох кистей та стоп жителя с.Мечищів Бережанського району, 1968 року народження, інваліда ІІ-ї групи. Чоловіка, що перебував у стані алкогольного сп’яніння виявили родичі на подвір’ї власного будинку. Стан потерпілого – задовільний.

У всіх трьох випадках – потерпілі перебували в стані алкогольного сп’яніння. А як відомо, ризик замерзання у людей, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння – надзвичайно високий. Адже спиртні напої, хоч і викликають ілюзію зігрівання, однак сприяють високій та швидкій втраті тепла, внаслідок чого переохолодження організму наступає значно швидше.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області звертається до всіх громадян з проханням бути обачними під час ускладнення погодних умов. Пам'ятайте! Навіть нетривале переохолодження організму може серйозно позначитися на здоров'ї. Не зайве також нагадати, що зловживання алкоголем є першопричиною лиха.

Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

20.09.2024 soroka
Київ виділяє ще понад пів мільярда гривень на допомогу Силам оборони, - Кличко
Допомогу військовим від громади Київа буде збільшено ще на понад пів мільярда гривень. Відповідне рішення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.