Невдало пожартував: Чоловік повідомив про початок бойових атак у Тернополі та масові пожежі

Опубліковано в Новини 22.02.2018
Погрози фізичною розправою, а також заяви про початок бойових атак у Тернополі та масові пожежі - таке повідомлення на лінію "102" від невідомого надійшло 20 лютого близько 22:20. Чоловік допитувався у оператора, чому в обласному центрі працюють несправидливі судді, а поліція на це не реагує. 
 
За інформацією ГУНП у Тернопільській області, додзвонювач запевнив, що він та його друзі, які є добровольцями одного із батальйонів, почнуть спалювати усі існуючі в обласному центрі банки і цими діями вони покажуть, що Західна Україна сильна та любить свою державу. 
 
У ході розмови з оператором чоловік кілька разів путався щодо того, добровольцем якого батальйону він є. Себе та товаришів називав братвою і запевняв поліцію, що вони на шістдесяти джипах зі сторони Кременця під'їжджають до Тернополя. У разі перешкоджання, побратими планують знищувати усіх на своєму шляху.
 
За попередніми даними, чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння, але правоохоронці змушені були відреагувати на дане повідомлення. Оперативники встановили, що дзвінок надходив з Підволочищини. Саме туди вирушили бійці корпусу оперативної раптової дії, працівники групи швидкого реагування, поліцейські станції Скалата, слідчо-оперативна група. 
 
За словами Андрія Купчака, начальника Підволочиського відділу поліції, вони оточили будинок, з якого йшов телефонний сигнал і очікували бійців "Корду". У ході спецоперації з'ясувалося, що на лінію "102" телефонував мешканець села Іванівка, 1977 року народження. Він разом з товаришем, який свого часу дійсно перебував у зоні АТО, випивали. Після цього товариш взяв у атошника його мобільний телефон і вирішив зателефонувати до поліції. 
 
Жартівників доправили на освідчення до медзакладу. За попередньою інформацією, у крові чоловіків було 1,8-1,9 проміле алкоголю. 
 
Такий жарт чоловікові вартуватиме адміністративним провадженням за статтею 173 - Дрібне хуліганство. Йому загрожує штраф або адмінарешт. Усе вирішуватиме суд. 
Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.