Депутатом з Тернопільщини "зацікавилася" прокуратура

Опубліковано в Новини 20.02.2018

За неповідомлення у встановлених законом випадках і порядку про наявність реального конфлікту інтересів та вчинення дій в умовах реального конфлікту інтересів, депутата Жолобівської сільської ради Кременецького району притягнуто до адміністративної відповідальності.
Працівниками поліції складено протокол про вчинення депутатом Жолобівської сільської ради правопорушень, пов’язаних з корупцією, передбачених ч.1 та ч.2 ст.172-7 КУпАП за фактом неповідомлення у встановленому законом порядку та строки про наявність реального конфлікту інтересів і вчинення дій в умовах реального конфлікту інтересів, - повідомляють у прес-службі Прокуратури Тернопільської області.

На одній із сесій сільської ради депутат подала свій голос «за», коли йшлося про виділення земельної ділянки її чоловіку площею 0,22 га.
Протокол розглянуто у суді за участі прокурора прокуратури Тернопільської області.
Постановою Кременецького районного суду її визнано винною та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян. Рішення суду набрало законної сили.

Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.