У Києві тернопільські легкоатлети не залишли суперникам жодних шансів

Опубліковано в Новини 20.02.2018

У неділю, 18 лютого, в Києві в легкоатлетичному манежі ШВСМ, відбувся Кубок України з легкої атлетики в приміщенні.

Як повідомляють у Федерації легкої атлетики у Тернопільській області, в цьому році він проводився згідно рейтингу легкоатлетів, і тільки 12 кращих в своїх видах були допущені до цих змагань.

Тернопільщину представляло чотири учасники, і усі стали переможцями. Олександр Хома (ДЮСШ Тернопільського р-ну, тренер Кармелюк Є.Т.) в стрибках в висоту з результатом 205 см став володарем Кубка; Сергій Крук (ШВСМ, тренер Васірук М.С.), стрибнувши в довжину на 738 см, також не залишив своїм суперникам ніяких шансів; Наталя та Іван Стребкові (ШВСМ, тренери Сташко І.П., Степанюк О.І) вперше стартуючи в цьому сезоні, показавши час відповідно 9.24,08 сек та 8.15,82 сек, також забрали Кубки до сімейної колекції.

Вадим Поладов

Прокоментувати:

СОЦІУМ

20.09.2024 soroka
Київ виділяє ще понад пів мільярда гривень на допомогу Силам оборони, - Кличко
Допомогу військовим від громади Київа буде збільшено ще на понад пів мільярда гривень. Відповідне рішення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.