У Тернополі прогнозують зниження температури повітря та ожеледицю

Опубліковано в Новини 07.02.2018
У зв’язку із різким зниженням температури повітря тернопільським  пішоходам та водіям нагадують про необхідність дотримання правил дорожнього руху та бути більш обережними при пересуванні вулицею.

Погода сприяє утворенню ожеледі, яка є особливо небезпечною на тротуарах. Робота з прибирання міста триває. Просимо тернополян з розумінням поставитися до того, що не усі тротуари в Тернополі можливо прибирати механізовано, - повідомляють у міській раді.

Відтак, оскільки здійснюватиметься ручне прибирання та посипання, зранку можливі певні незручності.

Також рекомендуємо водіям транспортних засобів утриматись без необхідності від поїздок по місту, для тих, хто ще цього не зробив – замінити шини на зимові. Мешканців житлових будинків для забезпечення належного механізованого утримання прибудинкових територій просимо утриматися від паркування транспортних засобів в дворах, а пішоходів - звернути увагу на наявність протектора у взутті і перейти на так звану «зимову ходу».

Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

20.09.2024 soroka
Київ виділяє ще понад пів мільярда гривень на допомогу Силам оборони, - Кличко
Допомогу військовим від громади Київа буде збільшено ще на понад пів мільярда гривень. Відповідне рішення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.