Як підприємства Тернопілля потерпають від власних працівників

Опубліковано в Новини 06.02.2018

35-річний водій підприємства привласнював пальне, списуючи його на робочу вантажівку.
Кримінальне провадження за частиною 1 та 2 статті 185 КК слідчі Тернопільського районного відділення поліції розпочали щодо 35-річного жителя обласного центру. Зловмисник, працюючи на посаді водія, викрадав пальне. Сума завданих підприємству збитків склала тридцять три тисячі гривень, - повідомляють у ГУНП у Тернопілській області.
На даний час слідчі задокументували більше двадцяти фактів крадіжок. Схема привласнення коштів підприємства була простою: недобросовісний водій, користаючись можливістю, передбаченою домовленістю між підприємством та автозаправною станцією про безготівкову заправку автомобілів, набивав бак і власного автомобіля, і машин знайомих таксистів, беручи з них кошти. 
Факти крадіжок пального були очевидними, адже на момент, коли зловмисник крав скраплений газ та бензин, його робочий вантажний автомобіль перебував на ремонті. 
На підприємстві, виявивши списання великого об’єму палива на автомобіль, що перебував у неробочому стані, запідозрили водія. Адміністрація звернулася із заявою до поліцейських. 
В ході документування правоохоронці знайшли докази причетності до крадіжок 35-річного тернополянина. На даний час вирішується питання про оголошення зловмисникові підозри.

Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

25.06.2024 soroka
Об’єднані заради допомоги: «Контінентал» провів масштабну толоку у рамках корпоративного волонтерства на Тернопільщині
Уже п’ятий рік поспіль «Контінентал Фармерз Груп» проводить заходи з корпоративного волонтерства — масштабні толоки,…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.