На Тернопільщині ліквідовують наслідки снігопаду

Опубліковано в Новини 05.02.2018

 

Вчора, 4 лютого, в Управлінні Державної служби надзвичайних ситуацій України в області відбулося екстрене засідання оперативного штабу з ліквідації наслідків негоди. Нарада відбулася під головуванням очільника краю Степана Барни.

У зв’язку з погіршенням погодних умов та сильним снігопадом, який розпочався в обід 3 лютого, в області були знеструмлені деякі населені пункти, а також виникли збої у системі теплопостачання. Утім, якщо з останнім вдалося справитися оперативно та відновити теплопостачання в короткий термін, то без світла станом на 10.00 год. 4 лютого залишалися 44 населених пункти. 

Зокрема, не було електроенергії у 3-ох населених пунктах Бережанського району, у 4-ох – Збаразького, 3-ох – Козівського, 6-ох – Кременецького, 6-ох – Теребовлянського, 5-ох – Тернопільського та 12-ох – Шумського районів. Саме тому, Степан Барна дав доручення обленерго ліквідувати всі знеструмлення в районах до 15.00 год.

Фото: з відкритих джерел

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

20.09.2024 soroka
Київ виділяє ще понад пів мільярда гривень на допомогу Силам оборони, - Кличко
Допомогу військовим від громади Київа буде збільшено ще на понад пів мільярда гривень. Відповідне рішення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.