Незабаром на Тернопільщині побільшає бізнесменів

Опубліковано в Новини 02.02.2018

На Тернопільщині відібрали кандидатів на участь у Регіональному Бізнес-інкубаторі.

Конкурсний відбір кандидатів на участь у Регіонального Бізнес-інкубаторі відбувся у Тернопільській обласній державній адміністрації. Проект розпочали для людей, які хочуть займатися бізнесом, отримати інформаційний, менторський супровід, а також хочуть скористатися фінансовими інструментами підтримки у започаткуванні та веденні власної справи.
Участь у відборі проектів взяли заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації, голова конкурсної комісії Ігор Вонс та директор департаменту економічного розвитку і торгівлі ОДА Галина Воляник.
Під час заходу учасники конкурсного відбору презентували свої проектні ідеї та бізнес-плани в різноманітних галузях, зокрема, говорили про створення ягідних кооперативів, фермерських господарств,  вирощування та реалізації зелені, створення ІТ-продуктів, впровадження біоенергетичних проектів тощо.
Тих, хто не встиг зробити перший крок до реалізації своєї ідеї, як повідомляють в департаменті економічного розвитку і торгівлі ОДА, запрошують активно долучатися до участі в Бізнес-інкубаторі. Кількість місць обмежена!
За детальною інформацією можна звернутися у Тернопільський регіональний центр підтримки підприємництва за адресою: м. Тернопіль, вул. Грушевського, 8, каб.837, тел: 098 64 86 086, 25 25 85, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Прокоментувати:

СОЦІУМ

20.09.2024 soroka
Київ виділяє ще понад пів мільярда гривень на допомогу Силам оборони, - Кличко
Допомогу військовим від громади Київа буде збільшено ще на понад пів мільярда гривень. Відповідне рішення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.