Де у Тернополі найбільш «аварійні» вулиці?

Опубліковано в Новини 27.04.2016

Причиною яких є відсутність ремонту дороги.

Як зазначила прес-служба УПП, у Тернополі є 8 місць, де найчастіше трапляються ДТП.

Днями працівники управління патрульної поліції у м. Тернопіль провели картографічний аналіз аварійності на вуличній мережі міста. Зокрема, на обліку є 8 місць концентрації ДТП, 6 з яких на обліку вже понад 10 років. Цікаво, що на цій ділянці дороги упродовж 3 років було скоєно 15 ДТП, у яких 24 особи отримали травми. Основною причиною цього є недофінансування та недостатній об'єм робіт, що виконується комунальними організаціями пo ремонту і утриманню вулиць. Цього року ситуація, на жаль, не покращала.

Також під час обстежень вулично-дорожньої мережі міста патрульні виявили, що додаткового освітлення потребують 209 пішохідних переходів. Зауважимо, що з початку року у Тернополі на 16 пішохідних переходах, які не освітлюються, скоєно 17 ДТП, у яких 2 особи загинуло та 17 отримали травми. Окрім того, у місті функціонує 55 світлофорів, з яких 52 – нові з світлодіодними джерелами світла та 3 – з лампами розжарювання, які застаріли і вже не відповідають вимогам держстандартів, відтак потребують негайної заміни.

 

Фото з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.