До кафе "завітав" тернополянин у стані наркотичного сп’яніння (фото)

Опубліковано в Новини 21.01.2018

Правоохоронці затримали відвідувача кафе з ймовірно наркотичною речовиною.

Як розповідають у патрульній поліції Тернополя, 19 січня, близько 16-ї години, патрулюючи вулицю Живова, інспектори помітили жінку, яка розмахувала руками і кликала на допомогу. Екіпаж негайно зупинився.

Допоможіть, в мене неадекватний відвідувач, – жалілася патрульним громадянка.

З’ясувалося, що вона працює у кафе неподалік і один з гостей закладу почав поводитися неадекватно, лаятися і порушувати спокій решти відвідувачів.

– Коли ми зайшли всередину, дебошир притих і почав помітно нервувати, – розповідає патрульний Андрій Солтисяк. – Ми провели поверхневу перевірку і виявили в пакетику подрібнену речовину зеленого кольору, схожу на наркотичну.

Інспектори на місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Українська команда Тернопільщини відремонтувала три автівки для Сил спеціальних операцій
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відремонтував Силам спеціальних операцій ЗСУ 3 автомобілі. Вони…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.