Тернопільська школярка завоювала титул чемпіона України з пауерліфтингу

Опубліковано в Новини 30.11.2017

Чемпіонат України з пауерліфтингу серед вихованців ДЮСШ нещодавно відбувся у Коломиї Івано-Франківської області. Титул чемпіона України виборола тернопільська учениця.

- У складі збірної Тернопільщини у віковій категорії до 15 років виступила учениця 10 класу Бучацької гімназії ім. В. Гнатюка Мар’яна Василик і стала чемпіонкою України. У силових видах її результати такі: присідання зі штангою – 112,5 кг, жим лежачи – 65 кг, станова тяга – 122,5 кг. У підсумку – 300 кг, що на 5 кг вище за перший дорослий розряд. Перемогла Мар’яна із суттєвим відривом: результат спортсменки на другому місці - 260 кг, на третьому – 240 кг, – повідомляють в управлінні освіти і науки ТОДА.

У Бучацькій ДЮСШ у групі важкої атлетики Мар’яна займається з весни цього року. Перед тим займалася у приватному клубі «Пілігрим». До речі, нещодавно у Хоросткові відбувся обласний чемпіонат з важкої атлетики серед дорослих, на якому Мар’яна здобула друге місце, поступившись майстру спорту, на вісім років старшій. Займається дівчина по дві години чотири дні на тиждень, до того ж відмінниця у навчанні.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.