Куди звертатись тернополянам, якщо у домівках немає опалення

Опубліковано в Новини 17.11.2017

Якщо в домівках тернополян, які отримують послугу з централізованого опалення, батареї досі залишаються холодними – необхідно звертатись до свого теплопостачального підприємства за телефоном, який можна знайти в договорі про надання послуги.

Також тернополяни можуть написати й відповідні заяви на адресу свого теплопостачального підприємства. Крім того, у випадку проблем із централізованим опалення, радять звертатись і в ЖЕК чи ОСББ.

– Також звертаю Вашу увагу на те, що необхідно повідомити про ситуацію що виникла ЖЕК, ОСББ, тому що, причина відсутності тепла можлива через несправність внутрішньо-будинкової системи опалення, за справність якої несуть відповідальність дані підприємства. Згідно законодавства, теплопостачальне підприємство подає тепло до житлових будинків, - розповідає менеджер з адміністративної роботи та зв’язків з громадськістю КП “Тернопільміськтеплокомуненерго” Олександр Лазарчук.

Вже після отримання та реєстрації заяви представник теплопостачального підприємства повинен встановити причини та факт неналежного надання або ненадання послуг; а також - встановити точний час та дату відсутності тепла.

- У разі незгоди з результатами перевірки надання послуг призначається час і дата повторної перевірки, для проведення якої запрошується представники об’єднання споживачів, теплопостачального підприємства та споживач. За результатами повторної перевірки складається акт про неналежне надання або ненадання послуг, який підписується споживачем (його представником), представником теплопостачального підприємства, представником об’єднання споживачів, - пояснюють в управлінні ЖКГ.

Також після повторної перевірки складається і акт-претензія про неналежне надання або ненадання послуг, який підписується споживачем та представником теплопостачального підприємства.

Такий акт складається у двох примірниках по одному для споживача та теплопостачального підприємства. Його реєструють у журналі реєстрації актів-претензій.

Теплопостачальне підприємство зобов’язане розглянути такий акт-претензію і повідомити протягом трьох робочих днів споживача про її задоволення або про відмову у задоволенні з обґрунтуванням причини такої відмови.

Фото: з відкритих джерел. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

06.07.2024 soroka
Громада Києва передала тисячу дронів бійцям 3 штурмової бригади, - Кличко
Мер Києва Віталій Кличко передав 3 окремій штурмовій бригаді 1000 дронів, в рамках допомоги ЗСУ.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.