У Тернополі трагедія: під потяг потрапила людина

Опубліковано в Новини 18.04.2016

Від отриманих травм чоловік помер у лікарні.

На колії, в районі вулиці Гайова, що в Тернополі, потяг збив людину, - повідомлення про  нещастя надійшло на лінію "102" від диспетчера залізничного вокзалу 16 квітня близько 20 години, зазначили в секторі комунікацій ГУ НП області

При виїзді на місце події слідчо-оперативної групи стало відомо, що вантажний потяг сполучення "Чортків-Тернопіль", проїжджаючи ділянку дороги "Березовиця-Тернопіль", збив чоловіка 1990 року народження, мешканця села Лозова Тернопільського району.

Потерпілого з політравмою, закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, переломами кісток тазу та обох стегон, а також з травматичною ампутацією лівої руки доправили до реанімації.

Проте травми виявилися несумісні з життям і врятувати життя чоловікові не вдалося. Чому загиблий опинився на колії, з'ясовуватимуть слідчі, а судово-медична експертиза встановить остаточні причини смерті.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 276 частина 3ККУ - порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту, якщо вони спричинили загибель людей.

 

Фото з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.