Що роблять водоканалівці поки в частині Тернополя немає води (фото)

Опубліковано в Новини 25.10.2017

Впродовж вчорашньої та сьогоднішньої доби, 24 та 25 жовтня, в частині Тернополя припинене водопостачання.

Як повідомляють в прес-службі КП «Тернопліьводоканалу», відключення води пов’язане із вже традиційними плановим заходами спрямованими на промивання водопровідних мереж.

Саме в ці дні тернопільські водоканалівці здійснюють комплекс робіт, які неможливо виконати за звичайних умов: замінюють пожежні гідранти, запірну арматуру на вузлових місцях мережі тощо.

Нагадаємо, водопостачання тимчасово припинене у мікройони “Пронятин”, “Кутківці”, “Дружба”, “Східний”, “БАМ”, “Аляска”, “Канада”, “Сонячний”, “Березовиця”, вулиць Глибока, Малишка, Дівоча, Польова, Сонячна, Новосонячна та довколишніх сіл Івачів Горішній, Івачів Долішній, Чистилів, Плотича, Гаї Шевченківські, Гаї Чумацькі, Біла, Петриків,та Байківці .

Також з пониженим тиском вода подавається у помешкання жителів вулиць Оболоня, Бродівська, Лук’яновича, Стадникової, Чернівецька, Клінічна.

Вже вранці 26 жовтня цілком  відновлять водопостачання Тернополя та навколишніз сіл.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.