В Тернопільській міськраді проголосували за тимчасове припинення роботи котелень

Опубліковано в Новини 24.10.2017

Під час сьогоднішньої сесії Тернопільської міськради депутати прийняли рішення про заборону експлуатації котелень чи інших генеруючи потужностей на альтернативних видах палива допоки не будуть отримані позитивні експертні висновки.

За відповідне рішення проголосував 31 тернопільський депутат.

- Заборонити на території м. Тернополя експлуатацію котельнь чи інших генеруючих потужностей на альтернативних видах твердого палива, які не отримали позитивні експертні висновки, дозволи, сертифікати та ліцензії щодо дотримання державних будівельних, екологічних, санітарних та природоохоронних норм, або інших вимог, передбачених чинним законодавством, - йдеться у рішенні.

Тож поки міські котельні як на торфі, так і ті, які працюють на будь-якому іншому виді палива у Тернополі працювати не будуть допоки не отримають необхідних документів та висновків.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.