Підприємство, яке очолює укропівцеь у Зборові, стало заручником політичних інтриг опонента напередодні виборів до громади

Опубліковано в Новини 23.10.2017
Підбурені місцевим депутатом-тимошенківцем, мешканці села Годів до 4-ої ранку не випускали з лісу працівників підприємства «Зборіврайагроліс».

Причиною безпідставних звинувачень у нібито викраденні дерев, директор установи, укропівець Юрій Сисак вважає саме політичні інтереси представника ВО «Батькывщина».

21 жовтня працівники підприємства «Зборіврайагроліс» закінчували завантаження зламаних вітром дерев. Близько 20-ої години вечора, коли роботи були уже майже завершені, виїзд лісникам заблокувало близько півтора десятка чоловік з Годова під «керівництвом» місцевого депутата-тимошенківця Ігоря Гузара. «Активісти», за виключенням політика-очільника, знаходилися у стані алкогольного сп’яніння.

Блокувальними викликали на місце зборівську поліцію, яка перевірила документи лісників та зробила висновок, що дерева забирають у рамках закону. Після цього, викликали поліцію з Тернополя, яка зарадити 15-ом чоловікам не змогла. Цього «активістам» теж виявилося замало, вони викликали ще й екологів, прокуратуру та СБУ.

- В результаті політичних амбіцій Ігоря Гузара, роботу «Зборіврайагролісу» буде припинено на декілька тижнів, до вивчення ситуації. Йому ніколи не зрозуміти , що для підприємства такий простій є дуже болючий в плані коштів, нарахування зарплат і податків. Окрім того, у мене виникають питання, чому не прийшли інші мешканці села, чому не підтримали депутати селищної ради, чому не було голови. Очевидно, це було вигідно лише конкретному депутату, - переконаний Юрій Сисак.

Залишити місце події працівникам «Зборіврайагролісу» вдалося лише о 4-ій ранку. А водіїв КамАЗів змогли «звільнити» лише опівдні 22 жовтня.

- Зараз служби з’ясовують деталі, перевіряють документи і дозволи, які ми мали. Я у свою чергу, також подав заяву до поліції, адже ті люди били моє авто, погрожували мені особисто, - зазначає укропівець.

Так, ціле підприємство з усією технікою та працівниками опинилося заручниками політичних ігор тимошенківця Ігоря Гузара не лише до 4-ої ранку, але й на час з’ясування обставин. Чи сподобаються такі «методи» електорату політика – покажуть вибори.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.