Вже завтра тернопільські школи стануть теплими

Опубліковано в Новини 10.10.2017

Із середи, 11 жовтня, у навчальних закладах Тернополя буде включено теплопостачання.

Як розповідають в міськраді, працівники КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» вже розпочали проводити необхідні технічні роботи, щоб розпочати опалювальний сезон у дитячих садочках та школах вчасно.

Ще з початку жовтня теплопостачання включили в усіх медичних закладах, де наявний стаціонар. Зокрема, в лікарні швидкої допомоги, лікарні №2 та 3, дитячій лікарні, пологових будинках та приміщеннях Центру первинної медико-санітарної допомоги, де є автономне опалення.

Що ж стосується багатоповерхівок у Тернополі, то рішення про початок їх опалення приймуть аж у наступний понеділок. Це в міськраді аргументують найближчим потеплінням: як прогнозують синоптики в найближчі декілька днів температура підніметься до +18+19 °C.

Такий крок із опаленням житлового фонду дозволить зекономити кошти мешканцям. У випадку, якщо погода залишиться такою, як зараз, опалення буде включене в усьому місті.

Фото: з відкритих джерел. 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.