Тернопільським підприємцям відшкодували 308 мільйонів гривень

Опубліковано в Новини 09.10.2017

У січні-вересні цього року 65 суб’єкти господарювання Тернопільської області заявили про бюджетне відшкодування податку на додану вартість, сума якого склала 316 мільйонів гривень.

Вже на початку жовтня цього року платникам податків області на розрахунковий рахунок було відшкодовано з державного бюджету 308 мільйонів гривень ПДВ.

- Загальний залишок невідшкодованого на розрахунковий рахунок ПДВ становить 47 млн гривень, з них 31 млн грн перебувають в стадії перевірок та процедурі бюджетного відшкодування згідно з вимогами Податкового кодексу України і відповідних нормативних документів та 16 млн грн – в стадії судового та адміністративного розгляду. Станом на початок жовтня минулого року невідшкодований залишок ПДВ на розрахунковий рахунок становив 115 млн гривень, – повідомляють в ГУ ДФС у Тернопільській області.

До слова, минулого року заявлена сума бюджетного відшкодування податку на додану вартість склала 210 мільйонів гривень. З них було відшкодовано лише 120 мільйонів.

Фото: з відкритих джерел.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.