З 1500 учасників АТО 698 бійців отримали землю в Тернополі

Опубліковано в Новини 09.10.2017

Більше 1500 звернень отримала міська рада від учасників АТО щодо виділення земельних ділянок. Сьогодні 698 бійців безкоштовно отримали у свою власність земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд на вул. Микулинецькій загальною площею 14,52 га.

На разі за вказаною адресою проводиться рекультивація земель. На відповідні роботи були виділені кошти з бюджету.

Крім того, у місті було видано й 782 дозволи на виготовлення проектів землеустрою. Ще 9 сімей загиблих учасників АТО отримали у власність земельні ділянки.

- Відповідно до програми «Турбота» 19 інвалідам війни з числа учасників бойових дій (УБД) виплачено матеріальну допомогу у розмірі по 10 тис. грн. та чотирьом учасникам Революції гідності, які стали інвалідами війни. Від початку року 645 учасників АТО вже пройшли медичне лікування. На обліку для забезпечення путівкою на санаторно-курортне лікування в управлінні соціальної політики перебуває 92 учасники бойових дій та 4 інваліди війни, які брали безпосередню участь в АТО. Також діти учасників АТО забезпечені безоплатним харчуванням в дошкільних навчальних закладах, школах та ПТУ, - розповідають в міськраді.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.