Тернопільський теплохід, якого ремонтували все літо - може закурсувати восени

Опубліковано в Новини 09.10.2017

Ремонт теплохода "Герой Танцоров", який тривав усі літо, завершили, і якщо дозволить погода, він курсуватиме Тернопільським ставом ще цього року, повідомляють у КП “Тернопільелектротранс”.

 

Впродовж літа Тернопільським ставом курсував лише один теплохід – “Капітан Парій”. Теплохід “Герой Танцоров” стояв на ремонті.

Ремонтні роботи планували завершити за місяць, проте, під час огляду технічного стану судна виявили, що роботи значно більше, ніж планувалося. Загалом. вартував ремонт теплохода місту 800 тисяч гривень. 

– Працюючи над даним теплоходом, ми провели ремонт нижньої палуби і тої частини, яка йде над водою, а також частини, яка йде в межах моторного відсіку. Всі роботи проводили під наглядом регістру. Через те все трохи затягувалось. Такий ремонт - це своєрідне, це безпека перевезень на воді, – розповідає директор КП “Тернопільелектротранс” Андрій Мастюх телеканалу TV-4.

Також, окрім зазначених робіт, на судні були замінені й вікна.

На початку жовтня "Герой Танцоров” має пройти техогляди. Можливо, ще цього року тернополяни зможуть покататись на теплоході, обливши Тернопільський став.

– Надіємось на те, що якщо нам дозволить погода, то ще в цьому році потішити тернополян. Крім того, на наступних кілька років будемо мати стабільний рух даним теплоходом. Воно все стареньке – 68 рік, – каже Андрій Мастюх.

Фото: Антон Марчевський.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.