У Тернополі невідомі зрізують дерева серед білого дня

Опубліковано в Новини 08.10.2017

Серед білого дня група невідомих людей вирубала 29 дерев поблизу жилого будинку на вулиці Чайківського у Тернополі, а потім завантажила в 2 авто. Збитки завдані "лісорубами" становлять більше 37 тисяч гривень.

- Повідомлення стосовно факту варварського знищення дерев на землях загального користування, впритул до котеджу по вул. Чайківського у м.Тернополі, надійшло на адресу Державної екологічної інспекції у Тернопільській області від голови громадської організації «Екоальянс» Олександра Філя о 13 год 50 хв 05.10.2017р. Саме в цей час Олександр Григорович був збентежений побаченим: на згаданій території група людей зрізала 29 дерев і завершувала їх навантажувати на 2 автомобілі (державні номери 2105 ТЕР, 1325 ТЕР), - розповідають про ситуацію в Державній екоінспекції.

Коли активіст підійшов до невідомих і попросив пред'явити документи, які б підтверджували законність таких дій, вони швидко позаймали місця в своїх машинах та зникли з місця правопорушення. 

- Благо, що активіст сфотографував транспортні засоби, де чітко видно їх номерні знаки. Гадаємо, що для поліції не буде проблем встановити і порушників, і замовників таких дій (особливо, звернувши увагу на те, кому із мешканців котеджу заважали ці дерева), - кажуть в екоінспекції.

На разі, матеріали порушення направлено до Тернопільського відділу поліції ГУНП в Тернопільській області для внесення до Єдиного реєстру досудового розслідування, прийняття рішень і встановлення винних.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.