Покращення доріг триває на 8 автошляхах Тернопільської області

Опубліковано в Новини 06.10.2017

Сьогодні, в п'ятницю 6 жовтня, на дорогах державного та місцевого значення, які пролягають через Тернопільщину продовжуються ремонтні роботи.

Як зазначають в Службі автомобільних доріг області, на трасі М-09 ділянка Довжанка – Цебрів шляховики влаштовують 800 тонн асфальтобетону вирівнюючим шаром. На цій же дорозі (ділянка Хутори Озерянські – Цебрів) працює установка РЕКС. За допомогою сучасного механізму відбувається регенерація дорожнього покриття. 

Поточний середній ремонт триває на дорозі Гримайлів – Яблунів у населеному пункті Хоростків. Шляховики влаштовують верхній шар покриття з асфальтобетону (200 тонн). На умовах співфінансування продовжуються роботи з поточного дрібного ремонту на дорогах Вербовець – Ланівці та Мшанець – Великий Говилів. За митні кошти триває ремонт дороги Порохова – Космирин. За день тут заплановано відновити 580 м2 дорожнього покриття.

Також ямковий ремонт гарячим асфальтобетоном виконується на дорогах Зборів – Красне (220 м2) та Борщів – Гуштин (550 м2). Струменевим методом шляховики ліквідовують ямковість на дорозі Теребовля – Білобожниця (220 м2).

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

07.05.2024 soroka
Данія готова інвестувати у Тернопілля
Днями Тернопільщину відвідала делегація у складі представників гуманітарної місії ОБСЄ, представників українського бізнесу і данських…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.