Не всі зможуть оформити «картку тернополянина» онлайн

Опубліковано в Новини 03.10.2017

З початку жовтня виготовити «соціальну картку тернополянина» жителі міста можуть з допомогою онлайн-прийому. Однак скористатись такою послугою зможуть не всі.

Як повідомляють в міській раді, оформити картку можуть всі мешканці Тернополя, які проживають, працюють чи навчаються у місті, окрім пільговиків. Причиною цього є те, що виготовлення карти потребує підтвердження права на пільгу: пред’явлення відповідного посвідчення.

Заповнити онлайн-форму тернополяни можуть за посиланням: https://fayna-karta.te.ua/%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D0%B5%D1%82%D0%B0/

Для подання заявки на виготовлення «Карти тернополянина» необхідно буде ввести ПІП, дату народження, серію та номер документа, який засвідчує особу, індивідуальний податковий номер, контактний телефон та фото.

Нагадаємо, «Соціальна карта тернополянина» - проїзний квиток тривалого користування, який дасть змогу мешканцям їздити за дешевшим тарифом у громадському транспорті міста, відповідно 3 грн. у тролейбусах та 4 грн. у маршрутках.

Крім того, тернополяни зможуть оформити як звичайний, так і персоніфікований електронний квиток, який додатково міститиме фотографію або ініціали свого власника. Він поділятиметься на три різновиди: для пільговиків, для учнів та студентів, для працюючих людей або тих, хто прописаний і проживає в Тернополі.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.