Тернополяни можуть висловитись, чи підтримують нововведення у тролейбусах

Опубліковано в Новини 14.04.2016

Поки систему оплати за проїзд карткою не запровадили, тернополяни можуть внести свої пропозиції.

Як зазначила прес-служба міської ради, найближчим часом у тролейбусах Тернополя будуть запроваджені безконтактні картки, за допомогою яких тернополяни та гості міста зможуть розрахуватися за проїзд у електричному транспорті. Картки будуть чотирьох типів, а придбати їх можна буде у 15-ти пунктах продажу.

Сучасні проїзні квитки не користуються популярністю серед тернополян, оскільки їх вартість становить більше 200 гривень. Автоматизована система оплати за проїзд (АСОП) дає можливість впровадити у тролейбусах міста безконтактні картки на один місяць - пільгові (для студентів та учнів) та громадські. У кожному із двох типів буде чотири види проїзних квитків: «Економ» (включає 46 поїздок), «Стандарт» (60), «Преміум» (90), «Безліміт» (необмежена кількість поїздок).

«Система розроблена таким чином, що, у залежності від обраного пакета, пасажир економить на проїзді в середньому 15 відсотків, – розповідає начальник сервісного відділу обслуговування АСОП та ОП служби руху КП «Тернопільелектротранс» Тетяна Фурман. - Ці картки можна буде передавати членам сім’ї, знайомим, а також за один раз можна буде оплатити проїзд одразу декільком людям. Із картки буде зчитуватися інформація за допомогою спеціального пристрою - валідатора, який роздруковуватиме разовий квиток, що і буде підтвердженням проїзду».

Строк дії проїзних квитків становитиме 30 днів, а час рахуватиметься із дня придбання чи поповнення проїзного квитка.

До запровадження нового порядку оплати за проїзд Тернопільська міська рада та КП «Тернопільелектротранс» хочуть прислухатись до думки тернополян. На офіційних сайтах міської ради та підприємства стартує опитування для визначення побажань населення.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.