У Тернополі на вихідних буде смачне дійство

Опубліковано в Новини 14.04.2016

Цієї суботи, 16 квітня, на Театральному майдані свою роботу розпочне Передвеликодній ярмарок.

Тут тернополяни та гості міста матимуть можливість придбати писанки, медівники та багато іншого зробленого власними руками.

«Моя прянична епопея триває. 4 тисячі пряників – трохи забагато… Цього разу напекли із трьох з половиною мішків борошна. Дуже втомилась. Тішить тільки те, що, сподіваюсь, вам потрібне те, що я роблю… Я лише хочу вірити, що мої “40 писанок за день”, тисяча пряників за день принесе комусь користь», – розповідає волонтер Самооборони Майдану Тернопільщини Лілія Мусіхіна.

У роботі допомагали всі, хто виявляв бажання. Волонтерка закликає запасатися подарунками на Великдень та заразом зробити добру справу, адже усі виручені кошти віддадуть за машину, яку взяли на виплату. Вона вже два місяці воює в АТО.

«Це моя війна. Можливо, смішна. Можливо, недолуга і наївна, але я вже два роки в своєму "окопчику". Так, замість АК у мене пензлик, писачок або вишивальна голка», ­– поділилася у соцмережі Лілія Мусіхіна.

До слова, це вже не перший такий ярмарок. Подібні відбувалися і раніше. Волонтерка сподівається, що в Тернопіль повернеться традиція розписаного ярмаркового медяника.

 

Юліана Діткун

Фото: facebook Лілії Мусіхіної

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.